Hur kommer vi igång?

Träffa oss!

Det första som händer när du som kund hör av dig till oss är att vi går igenom dina önskemål för att få en känsla för vad som ska göras. Sen bokar vi ett möte på plats hos dig där vi tar en närmare titt på förutsättningarna. Om du saknar bygglov hjälper vi gärna till med att ta kontakt med Stadsbyggnadskontoret. Innan vi går vidare stämmer vi av med dig så att båda parter är överens om vad som ska göras och vi gör upp en ungefärlig budget.

Få offert

Nästa steg är att vi gör en mer noggrann kalkyl på antalet arbetstimmar och materialkostnad. När kalkylen är klar lämnar vi en offert och skriver avtal med dig.

Planering

När offerten är godkänd börjar vi med själva arbetet. Vi gör inköp av material från våra leverantörer. Arkitekter utför nödvändig planering och producerar ritningar och konstruktionsberäkningar. Innan arbetet påbörjas har vi ett uppstartsmöte med vårt team på plats.

Genomförande

Arbetet börjar. Du hålls alltid underrättad och om något oväntat skulle inträffa så informeras du direkt om vilka åtgärder som måste göras för att lösa problemet. Under arbetets gång gör vi allt för att din vardag ska förbli så normal som möjligt. Genom att innesluta arbetsytan med dubbla luftslussar håller vi damm och smuts borta från din bostad.

Bild från ett bygge på två hantverkare som arbetar

Besiktning

Efter genomfört arbete är det dags för besiktigning för att säkerställa att allting har gått rätt till. Vi återgäldar såklart eventuella fel som hittas under besiktningen. När besiktigningen är klar och alla är överens avslutas arbetet och kunden får en slutgiltig faktura.

Uppföljning

Vi vill alltid veta vad vi har gjort bra och vad vi kan göra bättre. Därför hör vi alltid av oss till dig

För mer information – hör gärna av dig!

Vill du samtala på telefon eller att vi hälsar på? Kontakta oss via formuläret, så återkommer vi inom kort.