Plattsättning

Kakel för våtrum och golv

Våra certifierade plattsättare och snickare ser till att badrummet är vattentätt och att ditt kök har nytt och fint kakel. När du ändå ska sätta kakel så passa på att ta hjälp av våra snickare som kan utföra själva renoveringen. Vi lägger även hållbart och lättskött kakelgolv. Tänk på att du kan använda ROT-avdraget för att få badrumsrenoveringen till ett billigare pris än tidigare. Allt arbete utförts enligt Byggkeramikrådets branschregler.

Undrar du något om plattsättning? Klicka här!

Är du nyfiken på våra tidigare projekt inom plattsättning?

Letar du plattsättare i Göteborg?

Kontakta oss på adam@prestigo.se

Letar du plattsättare i Stockholm?

Kontakta oss på lukas@prestigo.se

Våtrumscertifikat

Våra aktuella våtrumscertifikat hittar du på www.bkr.se

Prisexempel per kvadratmeter
för renovering av badrum
beräknat på 4 m2

från 32.391:-/kvm

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation på plats.

Vi erbjuder

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering är ofta en stor investering och därför lägger vi stor vikt i att allt ska gå rätt till. När du anlitar oss utför vi alltid renoveringen enligt Byggkeramikrådets anvisningar. Tänk på att du kan använda ROT-avdraget för att få badrumsrenoveringen till ett billigare pris än tidigare. Vårt aktuella våtrumscertifikat hittar du på www.bkr.se.

Du har väl inte missat vår artikel om badrumsrenovering?

Köksrenovering

Köket är numer den självklara mittpunkten i det moderna hemmet och har blivit en plats för matlagning såväl som en plats att umgås på. Vi utför kompletta köksrenoveringar och är med dig från idé till färdigställt kök. Våra duktiga plattsättare ser även till att kaklet sitter där det ska.

Golvläggning

Ett klinkergolv är ett hållbart och stryktåligt golv som är lätta att hålla rent och har lång livslängd. Ett klinkergolv passar bra i till hallar eller badrum och det går utmärkt att installera golvvärme under golvet.

För mer information – hör gärna av dig!

Vill du samtala på telefon eller att vi hälsar på? Kontakta oss via formuläret, så återkommer vi inom kort.