Hemmafix

De små jobben som gör stor skillnad

Skicka en förfrågan

Vi prioriterar alla jobb som rör ditt hem, även de små. Har du t.ex. ett eluttag som sitter löst eller en tapet som släppt? Kanske en kran som läcker eller en spis som behöver kopplas in? Med vår hjälp blir småjobben snabbt gjorda. Alltid till ett schysst pris, alltid enligt försäkringsbolagens krav. Med oss behöver du aldrig dra dig för att fråga om hjälp – hör bara av dig, så tar vi hand om resten.

Fyll i formuläret

Skriv in dina uppgifter, beskriv ditt hemmafix och klicka sedan på ”skicka”. Tips: samla ditt hemmafix, så kan vi passa på att fixa så mycket som möjligt under vårt besök.

Bli kontaktad

Vi hör snabbt av oss för att diskutera ditt hemmafix. Vi kommer ut och undersöker ert jobb till en startavgift på 1 299 kr och ger en första prisindikation och tidsuppskattning. Därefter får ni välja om ni vill utföra arbetet.

Arbetet utförs

Vi startar arbetet direkt efter ditt godkännande. Våra trevliga och certifierade hantverkare påbörjar arbetet. Beroende på dess omfattning står allt klart efter minst en timma och max två dagar.

Klart

När hemmafixet är gjort så stämmer vi av att ni är nöjda och godkänner arbetet. Även om vi håller rent under arbetets gång så avslutar vi alltid med städa efter oss.

Exempel på småjobb

 Byte av trösklar
 Lackning av skåpsluckor
 Tapetsering och målning
 Omputsning mur/vägg
 Lagning mur/vägg
 Balkongrenovering/trapprenovering
 Gipsa om vägg/tak
 Måla/laga/byta/Sätta lister golv/tak
 Byta foder/karm
 Slipning/läggning golv/vägg
 Byta/laga handledare av trä

 Ommålning av väggar och tak
 Byte av dörrar
 Montering av möbler
 Slipning och oljning av bord
 Byta takpannor
 Byte dörr
 Lagning/byte/läggning klinker/kakel
 Måla om vägg/tak/fasad in- eller utvändigt
 Laga/byta trappsteg trappa/altan
 Byta/laga spaljeer av trä

Boka hemmafix

Bifoga bild