Spontanansökan

Vi är övertygade om att drivkraften att vilja vara stolt över sitt jobb ger en stor tillfredsställelse och påverkar både anställda, vårt företag och våra kunder positivt. De som landar bra hos oss är riktigt duktiga på sina jobb och har en attityd som gör att det huggs i där det behövs.

Vi vill alltid träffa nya potentiella medarbetare! För att trivas hos oss och göra ett bra jobb tror vi att du har:

  • Någon form av utbildning inom snickeri, måleri eller projektledning
  • Är uppskattad av både kunder och kollegor
  • Är bra på svenska, både i tal och skrift
  • Har B-körkort

Dessa är de hårda, lite mer formella kraven. Men kanske viktigare för oss är att dela vår stora passion för det vi gör, att tycka om att samarbeta med andra och förstå hur viktigt det är att kommunicera med både kollegor och kunder. Dessutom är vi ett bolag med stor transparens och bakgrund från flera olika länder och kulturer där det är raka puckar.

Vi anställer på heltidstjänster med start så snart som möjligt. För rätt person erbjuder vi både bra lönevillkor, arbete med kompetenta och glada kollegor och stor möjlighet till eget ansvar och utveckling.

Låter det kul? Hör av dig till oss genom formuläret längst ner på sidan så ser vi till att ses och prata vidare!

Lämna din ansökan direkt här!

    Bifoga ditt CV

    GDPR

    När du söker ett jobb hos oss så ger du oss dina personuppgifter. Vi behandlar dem i enlighet med GDPR och sparar dem tills rekryteringsprocessen är slut om vi inte kommer överens om annat.