Måleri

Målning både inne och ute

Det enklaste sättet att få någonting gammalt och slitet att se nytt ut igen är att måla om. Vare sig det handlar om fasader, innerväggar, lister, fönster eller tak så är det fantastiskt vad lite färg kan göra. Och om du tröttnat på tapeterna från förra decenniet så sätter våra målare såklart upp nya. Förutom att sätta färg på din bostad utför vi även renoveringar av dina fönster, ett bra sätt att spara pengar på då du slipper att byta fönster i onödan. Våra duktiga målare ser till att färgen håller och skyddar din fasad länge så du slipper bekymra dig för underhållet under lång tid framöver.

Vi erbjuder

Fönsterrenovering

Vi renoverar dina gamla fönster så att de behåller sin charm och får en modern standard. Bevara dina fönster och spara samtidigt pengar på uppvärmningskostnader.

Trapphusrenovering

Gör som många fastighetsägare runt om i Göteborg redan gjort. Anlita oss till din trapphusrenovering. Tillsammans med dig tar vi fram flera förslag på utförandet som du sedan kan välja bland.

Fasadmålning

Vi erbjuder professionell hjälp så att färgen håller och skyddar din fasad länge så du slipper bekymra dig för underhållet under lång tid framöver. Vi hjälper även till att tvätta eller måla om taket samtidigt om det behövs.

Intresserad?

Fyll i formuläret och berätta vad du vill ha hjälp med.