Köksrenovering

Vi rådgör, kaklar och renoverar ditt kök
– kontakta oss för prisexempel!

Köksrenovering Göteborg

När du planerar att renovera eller bygga ett nytt kök i Göteborgsområdet är vi ditt bästa val. Vi specialiserar oss på köksrenoveringar i områden som Mölndal, Partille och Kungsbacka. Med vår omfattande kompetens och erfarenhet kan vi assistera dig genom hela processen, från initial planering och inköp till det färdiga resultatet.

Vi erbjuder gärna kreativa idéer som är skräddarsydda efter dina behov och önskemål. Oavsett om det handlar om en totalrenovering eller ett mindre projekt är vi här för att hjälpa dig. Vi bygger alla typer av kök, både stora och små.

Professionella & nogranna hantverkare

Hos oss finner du den breda kompetens som krävs för att erbjuda totalentreprenad på din köksrenovering. Vårt team inkluderar snickare, målare, VVS-montörer och elektriker, alla med lång erfarenhet av att renovera och bygga kök i både lägenheter och villor i Göteborgsområdet.

Tack vare vårt omfattande kontaktnät och våra samarbetspartners inom el- och VVS-branschen kan vi erbjuda en komplett helhetslösning för din renovering. Vi lämnar full garanti på vårt arbete, vilket innebär att du kan känna dig trygg med att renoveringen utförs enligt alla gällande regler. En nyrenovering av köket höjer dessutom värdet på din bostad.

Att tänka på när du ska renovera köket

Självklart kan vi hjälpa dig att designa ditt kök från grunden och sedan bygga det hos dig. Vi erbjuder alltid den första ritningen samt en omritning helt utan kostnad. Vårt team kommer alltid hem till dig för att noggrant besiktiga köket och bostaden. Detta säkerställer att ditt nya kök inte bara uppfyller dina förväntningar på funktion och utseende, utan även harmonierar med resten av hemmet.

Köket är hjärtat av hemmet – en plats där familjen samlas för att dela måltider, skratta och skapa minnen tillsammans. Det är där dagens händelser diskuteras och där festmåltider förbereds. Ett välplanerat och vackert kök kan förvandla dessa stunder till något ännu mer speciellt. Med vår expertis och personliga service ser vi till att ditt nya kök blir en central och älskad del av ditt hem.

Vi älskar det vi gör att skapa och att se saker växa fram. Vi vill gärna dela vårt engagemang med våra kunder. Därför är fullständig transparens mot kund en viktig del i vår affärsidé.

Tanken är att du som kund ska känna dig involverad och vara uppdaterad genom hela byggprocessen. Vi tror att en bra relation med kund leder till ett bättre genomförbart arbete. Med det sagt, hoppas vi får träffa dig snart så bygger vi något tillsammans.

Fyll i formuläret

Skriv in dina uppgifter, beskriv ditt hemmafix och klicka sedan på ”skicka”. Tips: samla ditt hemmafix, så kan vi passa på att fixa så mycket som möjligt under vårt besök.

Bli kontaktad

Vi hör snabbt av oss för att diskutera ditt hemmafix. Vi kommer ut och undersöker ert jobb till en startavgift på 1 299 kr och ger en första prisindikation och tidsuppskattning. Därefter får ni välja om ni vill utföra arbetet.

Arbetet utförs

Vi startar arbetet direkt efter ditt godkännande. Våra trevliga och certifierade hantverkare påbörjar arbetet. Beroende på dess omfattning står allt klart efter minst en timma och max två dagar.

Klart

När hemmafixet är gjort så stämmer vi av att ni är nöjda och godkänner arbetet. Även om vi håller rent under arbetets gång så avslutar vi alltid med städa efter oss.

Boka köksrenovering

Fyll i formuläret och berätta vad du vill ha hjälp med.    Bifoga bild