Om oss

Om oss

Vi erbjuder tjänster inom bygg & entreprenad, måleri och plattsättning. Sedan starten 2008 har vi hjälpt flera hundra kunder i Göteborg och i Stockholm med omnejd.

Vår viktigaste tillgång är våra duktiga medarbetare. Utan vårt ambitiösa team av snickare, målare, plattläggare är vi ingenting. Professionalism och serviceanda präglar deras vardag för att ge dig marknadens bästa möjliga resultat. Medarbetarna agerar ansvarsfullt och presterar så att du som kund alltid ska vara nöjd.

Så, nu vet du lite mer om oss. Nu vill vi veta mer om dig. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Vi samarbetar med

Dubbla slussar

Vi vill att du ska kunna bo kvar och fortsätta leva ditt liv som vanligt även när vi är hemma hos dig och arbetar. Därför är det viktigt för oss att alltid hålla rent och snyggt på vår arbetsplats.

Vi använder oss av ett plasttält som omsluter arbetsytan och hindrar smutsen från att sprida sig in i andra delar av rummet. För att ta oss in och ut genom tältet använder vi dubbla luftslussar som ser till att dammet håller sig på rätt sida. Vi gör allt för att din vardag ska förbli så normal som möjligt.

Certifiering

Vi på Prestigo är alltid noga med att följa branschens regler och riktlinjer. Våra kunder ska känna sig trygga med att vi alltid genomför våra projekt på ett korrekt och fackmässigt sätt. Våra plattsättare följer Byggkeramikrådets regler för användandet av keramiska material i både våtrum och i torra utrymmen.

Prestigo är även anslutna till ID06 för att se till att inga obehöriga vistas på byggarbetsplatsen. Tydliga rutiner och effektiva processer låter oss genomföra projekten på ett kostnadseffektivt planmässigt sätt.

Vi använder oss av BYGGsamordnaren, en programvara som hjälper oss med projekthantering, tidplan och dokumenthantering.