Jobba hos oss

Prestigo är ett byggföretag i Göteborg och Stockholm som satsar på att anställa de bästa hantverkarna. Vi är övertygade om att drivkraften att vilja vara stolt över sitt jobb ger en stor tillfredsställelse och påverkar både anställda, vårt företag och våra kunder positivt.

Viktigast för oss är vår passion för det vi gör. Vi har ofta uppdrag där vi jobbar tillsammans. De som landar bra hos oss är riktigt duktiga på sina jobb och har en attityd som gör att det huggs i där det behövs. Dessutom är vi ett bolag med stor transparens och gänget här har bakgrund från flera olika länder och kulturer.

För rätt personer erbjuder vi både bra lönevillkor, arbete med kompetenta och glada kollegor och stor möjlighet till eget ansvar och utveckling.

Lediga tjänster hos Prestigo

Säg hej till tre av våra anställda!

Adam –  10 år på bygget

Vad är det bästa med Prestigo?

Att få jobba med kollegor som alltid är glada och positiva! Om det blir problem så tar vi tag i det och det löser sig alltid när vi faktiskt jobbar på det tillsammans.

Varför stannar du?

För att Prestigo är ett stabilt bolag. Vi har alltid haft jobb och det är oftast roliga projekt. Vi gör väldigt olika saker och jag lär mig fortfarande grejer. Det är många här som jobbat länge och det känns tryggt.

Vilka projekt är roligast? Varför?

Tillbyggnaden vi gjorde i Alafors var roligast. Det var kul för det var ett ganska stort projekt med många nya problem som vi behövde lösa. Vi fick vara påhittiga liksom!

Mariusz – 8 år på bygget 

Vad är det bästa med Prestigo?

Friheten. Jag kör min egen bil och vi har alltid tillgång till alla verktyg vi behöver. Vi får hyra eller köpa allt för att göra arbetet på bästa sätt.

Varför stannar du?

Jag gillar stämningen här. Det funkar bra med chefer och projektledare och det är alltid positivt. Här finns ingen som flåsar mig i nacken. Dom litar på mig och jag har eget ansvar.

Vilka projekt är roligast? Varför?

Nizam i Torslanda. Det var ett bra uppstyrt projekt från start. Kunden var schysst och tydlig med sina krav från start. Och allt gick enligt plan utan ändringar. Sen var det kul att vi fick fira lite med champagne och tårta med honom när det var klart!

Kenan – 6 år på bygget

Vad är det bästa med Prestigo?

Det bästa är transparensen. Det är helt fritt att säga vad man tycker och känner, men med respekt givetvis. Vi respekterar varandras olikheter och ansvarsområden. Vi skjuter inte över arbete på andra, utan hjälper varandra när det behövs. Det är liksom en bra arbetsmiljö där jag får massor med ansvar och kan utvecklas som person.

Varför stannar du?

För att jag lär mig saker varje dag och trivs med mina kollegor. Prestigo litar på mig!

Vilka projekt är roligast? Varför?

Spektrumgatan. För där var det många nya saker för mig. Vi skapade något vi inte skapat förut. Vi blev liksom ”trädgårdsmästare”. Och taklyftet och vindsinredningen på Övre Majorsgatan. Jag hade aldrig gjort en sådan komplex vindsrenovering förut, så det var massa nytt där med.