Fastighetsägare

Hej fastighetsägare!

Behöver du anpassa en lokal, renovera en vind eller kanske laga en fasad? Då har du hittat rätt. Prestigo är en trygg totalentreprenad som ansvarar för både projekteringen och utförandet av arbete. Vi har lång erfarenhet av fastighetsabeten och tar gärna helhetsansvar vid såväl stora som små projekt. Alltid enligt överenskommen tidsplan och budget, alltid med era önskemål i centrum.

Vilka är vi?

Prestigo består av rutinerade snickare, byggare, målare och plattsättare. Vi har flera års erfarenhet av att arbeta tillsammans med fastighetsägare, och tack vare vårt breda nätverk av samarbetspartners kan vi även hjälpa dig med seriösa el-, VVS- och ventilationsfirmor. Vi har även har personal som projekterar, ritar samt visualiserar arbeten. Vill du veta mer? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation så planerar vi fram den helhetslösning som passar dig och din fastighet allra bäst.

För ett tryggt och enkelt samarbete

Vi för personalliggare enligt Skatteverkets regler och bestämmelser, våra anställda bär alltid id-kort (ID-06) och vi följer standardavtalen:

  • AB 04
  • ABT 06

För mer information – hör gärna av dig!

Vi erbjuder

Lokalanpassning på Fjärde Långatan i Göteborg

Lokalanpassningar

Vill du anpassa en lokal till nya hyresgäster? Med vår hjälp byggs lokalen om på rätt sätt. Se gärna en tidigare lokalrenovering vi gjorde på Fjärde Långgatan i Göteborg, från en butikslokal till ett rymligt kontor.

Renoverad vind på Ahrensbergsgatan i Göteborg

Vindsrenoveringar

Har din fastighet en outnyttjad eller oinredd vind? Inga problem, vi har lång erfarenhet av att genomföra vindsrenoveringar. Se ett av alla våra tidigare vindsrenoveringsprojekt som vi gjorde på Ahrensbergsgatan i Göteborg.

Ett fasadarbete med en byggställning framför en husvägg

Fasadarbeten

Behöver du hjälp med fastighetens fasad? Prestigo hjälper gärna till att ta ett helhetsgrepp på din fasad oavsett om den är gjord av trä, tegel, puts eller plåt. Läs gärna mer om hur vi kan hjälpa dig här.

För mer information – hör gärna av dig!

Vill du samtala på telefon eller att vi hälsar på? Kontakta oss via formuläret, så återkommer vi inom kort.