Bygg & Snickeri

Bygg – Inget jobb är för stort eller litet för våra snickare

Letar du efter duktiga byggare i Göteborg och Stockholm? Vi erbjuder flera tjänster inom bygg och entreprenad. Vare sig det handlar om tillbyggnad, ombyggnad eller renovering så fixar vi det. Tack vare våra samarbetspartners kan vi också ta oss an större entreprenadarbeten. Vi utför även nybyggnation och vår personal har lång erfarenhet av både lösvirkeshus och hus i färdiga element.

Vi är anslutna till ID06 för att se till att inga obehöriga vistas på byggarbetsplatsen. Tydliga rutiner och effektiva processer låter oss genomföra projekten på ett kostnadseffektivt planmässigt sätt.

Se exempel på våra projekt inom bygg.

Är du intresserad av bygg i Göteborg?

Kontakta oss på adam@prestigo.se

Är du intresserad av bygg i Stockholm?

Kontakta oss på lukas@prestigo.se

Vi erbjuder

Om- & Tillbyggnader

Öka din boendeyta, bygg om badrummet eller sovrummet eller sätt upp nya tapeter. Vi ser till att hela processen från idé till slutförande följer uppsatt tidsplan. Om det behövs så hjälper vi dig även med både ritningar och bygglov.

Renoveringar

Ge nytt liv till ditt hem igen. Våra byggare har erfarenhet av de mesta inom renovering var sig det handlar om vind, källare, tvättstuga eller tak.

Här kan du se exempel på vår renovering av Sten Sturegatan Café.

Nybyggnationer

Funderar du på att bygga nytt? Vi har lång erfarenhet av nybyggnation och har rest både lösvirkeshus och hus i färdiga element. Du är med oss hela vägen och tillsammans väljer vi material och stil på både exteriör och detaljer på insidan som golv, kakel, tapeter och kök.

Du har väl inte missat vår artikel om att bygga ut?

Fönster & Dörrar

Att installera nya fönster och dörrar är ett enkelt sätt att uppgradera ditt hus och med modernt material sparar du också i energikostnader. Vi installerar de flesta typer av dörrar och fönster som är tillverkade i trä, PVC, aluminium och plåt.

Uterum & Altaner

En uteplats kan användas till mycket och om du glasar in den blir det ett extra utrymme till ditt hus.

Här kan du se exempel på vår byggnation av uteplats och trädäck på Spektrumgatan.

Tak

Vi har en lång erfarenhet av takläggningar i tegel, plåt och betong. Genom vårt samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda dig en oslagbar garanti på material och arbete som gäller i 15 år efter utförandet.

Vindsrenovering

En vind är ofta ett förbisett utrymme som mest används för att förvara julgransbelysningen. Men med några förbättringar kan din vind förvandlas till ett nytt favoritrum i ditt hem. En vindsrenovering involverar isolering, insättning av nya fönster, renovering av golv och väggar samt andra åtgärder beroende på behov.

Du har väl inte missat vår artikel om vindsrenovering?

För mer information – hör gärna av dig!

Vill du samtala på telefon eller att vi hälsar på? Kontakta oss via formuläret, så återkommer vi inom kort.