Just nu! Sista minuten-priser på målning! Läs mer

Måleri

Målning både inne och ute

Det enklaste sättet att få någonting gammalt och slitet att se nytt ut igen är att måla om. Vare sig det handlar om fasader, innerväggar, lister, fönster eller tak så är det fantastiskt vad lite färg kan göra. Våra duktiga målare ser till att färgen håller och skyddar din fasad länge så du slipper bekymra dig för underhållet under lång tid framöver.

Förutom att sätta färg på din bostad utför vi även renoveringar av dina fönster, ett bra sätt att spara pengar på då du slipper att byta fönster i onödan. Har du tröttnat på dina gamla tapeter från förra decenniet så sätter våra målare såklart upp nya. För den som inte har lång erfarenhet av att tapetsera kan det ta längre tid än väntat att genomföra arbetet själv. Då kan det vara en bra idé att anlita en av Prestigos målare för att göra jobbet åt dig.

Söker du målare i Göteborg?

Kontakta oss på adam@prestigo.se

Söker du målare i Stockholm?

Kontakta oss på lukas@prestigo.se

Har du funderingar över måleri? Klicka här!

Prisexempel per kvadratmeter
för lägenhetsmålning

från 125:-/kvm (inkl. ROT)

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation på plats.

Vi erbjuder

Fönsterrenovering

Vi renoverar och målar om dina gamla fönster så att de behåller sin charm och får en modern standard. Bevara dina fönster och spara samtidigt pengar på uppvärmningskostnader.

Du har väl inte missat vår artikel om om vad man skall tänka på när man målar om huset?

Trappa

Trapphusrenovering

Gör som många fastighetsägare runt om i Göteborg redan gjort. Anlita oss till din trapphusrenovering. Tillsammans med dig tar vi fram flera förslag på utförandet som du sedan kan välja bland.

Är du nyfiken på att se en av våra tidigare trapphusrenoveringar?

Målare som målar fasad

Målning av fasad

Vi erbjuder professionell hjälp med målning så att färgen håller och skyddar din fasad så du slipper bekymra dig för underhållet under lång tid framöver. Vi hjälper även till att tvätta eller måla om taket samtidigt om det behövs.

Du har väl inte missat vår artikel om fasadmålning?

Bild på tapetserat rum

Tapetsering

Börjar det bli dags att byta stil på ditt hem eller börjar dina tapeter bli nötta och gamla? Vi är vana att arbeta med olika typer av tapeter och vi är noga med att spackla och slipa innan tapetsering för att få en jämn yta att arbeta med.

För mer information – hör gärna av dig!

Vill du samtala på telefon eller att vi hälsar på? Kontakta oss via formuläret, så återkommer vi inom kort.