Golvläggare

Vi rådgör, lägger och renoverar ert golv
– kontakta oss för prisexempel!

Det är fantastiskt hur fräscht golv kan förändra ett rum

Särskilt när arbetet utförs av oss. Vi är professionella och prisvärda golvläggare som gärna hjälper dig med golvet i ditt hem – allt från golvslipning, renovering eller lägga nytt. Låt oss bli din golvläggare i Göteborg så kan vi göra ditt hem till din drömbostad samtidigt som vi höjer värdet på din bostad.

Tryggt och prisvärt

När vi lägger golv, renoverar eller utför en golvslipning hos dig kan du vara trygg i att det sker enligt alla branschens regler och bestämmelser. När vi utför arbeten så är kvalitén och noggrannheten alltid i fokus. Vi ser till att komma i tid, städa efter oss och täcka och skydda de ytor som är i närheten. Allt detta till ett rimligt och schysst pris.


Erfaren golvläggning

Börjar golvet att kännas lite slitet och gammalt? Inga problem, vi har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av golv och hjälper dig gärna. Vi finns dessutom alltid här för dig med tips och råd. Genom att kunna identifiera viktiga punkter och frågor som budget, material och hållbarhet kan vi se till att ni är helt nöjda med valet av golv.

För mer information – hör gärna av dig!

Vill du samtala på telefon eller att vi hälsar på? Kontakta oss via formuläret, så återkommer vi inom kort.