Badrumsrenovering

Vi rådgör, kaklar och renoverar
– kontakta oss för prisexempel!

Skicka en förfrågan

Vill du fräscha upp badrummet?

Som certifierade och erfarna hantverkare har vi stor respekt för dig och ditt hem. Vi ser tryggt till att dina badrumsdrömmar realiseras till rätt pris – alltid enligt deadline och branschens alla riktlinjer.

En lyckad badrumsrenovering är en investering som ökar trivseln och marknadsvärdet i ditt hem. Som korrekt utbildade och anslutna till BKR ser vi till att du får den omsorgsfulla, smidiga och prisvärda badrumsrenovering du eftersträvar. Vill du veta mer? Hör gärna av dig, och ställ så många frågor du vill.

Bild på ett nyrenoverat badrum med ett badkar

Prestigo är:

Certifierade hantverkare. Vi är anslutna till BKR. Det innebär att vi uppfyller Byggkeramikrådets högt ställda krav, och att vi kan ställa ut branschens mest ansedda våtrumscertifikat.

Bra och tydliga priser. Vill du veta vad din badrumsrenovering kommer att kosta? Kolla in vår exempeloffert för en tydlig kostnadsuppskattning!

Tillfälligt boende vid behov. Behöver du tillfälligt boende under badrumsrenoveringen? Inga problem – hör bara av dig så ser vi till att du får tryggt och bekvämt boende under renoveringsarbetet.

En helhetslösning. Som totalentreprenad sköter och administrerar vi alla inblandade underentreprenörer, som t.ex. elektriker och VVS:are.

Trygg och ärlig bygghjälp. För oss är inget projekt för svårt, stor eller litet – och ingen fråga för dum. Hör gärna av dig och berätta om ditt drömbadrum!

Välkommen till oss på Prestigo – professionella plattsättare som uppfyller branschens alla krav!

Prisexempel per kvadratmeter
för renovering av badrum
beräknat på 4 m²

från 25 913:-/m²

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation på plats

Prisexempel per m2 för renovering av badrum beräknat på 4 m²
från 25 913:-/m²
Se exempeloffert

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation på plats
Kontakta oss

Vi är certifierade

På Prestigo är vi noga med att följa branschens aktuella regler och riktlinjer. Vi genomför alltid våra projekt på ett korrekt och fackmässigt sätt – en självklarhet för oss, en trygghet för våra kunder. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar.

Om oss

Vi är försiktiga

Alla våra medarbetare vidtar korrekta åtgärder för att motverka spridning av covid-19 i arbetet. Vi är noga med att följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd om hur man bäst skyddar sig själv och andra. Här kan du läsa mer om våra åtgärder.

Våra åtgärder

Intresserad?

Fyll i formuläret och berätta vad du vill ha hjälp med.

    Psst… vill du veta mer om badrumsrenovering?

    I den här artikeln delar vi med oss av viktiga tips och hjälpsamma råd!

    Läs mer